Some people call me the space cowboy, some call me the gangster of love

Yo. jag har inte skrivit på ett tag, och jag vet faktiskt inte varför.. kan ha något med Mafia Wars å göra faktiskt. igår var det en fin fest det var mycket trevligt och jag gör gärna om det nästa helg :)
imorgon börjar våran apu, det suger. jag och arvid ska vara på alimak vilket inte är kanske mitt första alternativ men nu blev det så endå. aja vi ses.


från min käre kusins 22 års fest petter,jag,pär :)

fred ut

/ nilti

Sing for the moment

Igår var jag med Linkan, Carrie och Linda hemma hos Carrie det var skojj =). Idag skulle jag gå upp och ta en tidig buss till stan så jag kunde vara på körskolan och göra nån fas men jag vaknade nu så jag orkar inte fara dit :) öh ja lol idag kommer syrran hem från ume så det blir väl kanske å chilla med henne ikväll eller nått.





pz ut

 /Nilti

For all the drug's that i've done

Goderafton goderafton både herr och fru. idag har jag varit på körskolan, jag träffade guss3 och koch där även bohlin kom in efter ett tag. jag gusse och koch satt och gjorde faser och gusse som uppenbarligen var den smarta i gänget var på fas 3 medans jag och kuken satt och kämpade med första... men vi båda klarade den tillslut iaf :D jag stekte både gusse och koch med mina 66 poäng ;) efter det drog jag hem och jag har sett Cocain Cowboys det är en fett bra dokumentär om kokain smugglingen i miami under 70 och 80 talet =) sen nu har jag just ätit och väntar på att link4n ska ringa mig så ska vi hitta på nå =)


Bild från nån förfest hos törne eller liknande.

Peace out

/ N

Snus,Porr,Brännvin

tja jag heter nils jag är fett trött. idag när vi vaknade så drog jag och anton till ursviken och hämtade lite kläder vi hade beställt, ett paket på 6kg... kändes inte så manligt att köpa kläder men vafan. sen så satt vi hos anton och degade i 700 år typ sen kom min mamma och hämtade mig. vi skulle chilla hos emil ikväll jag han och anton men det blev så att dom kom hit istället så vi har softat här och dom drog för ett tag sen. en trevlig sak som hände var att jag råkade trampa på capone hon blev ledsen och sökte skydd under en säng på nedervåningen. aja nu ska jag slagga tror jag

peace out

/Niltihoe

One shot one kill what's the deal

Yo, jag har inte skrivit på ett tag för det är lov,pilsner och homeboys som gäller för tillfället.
igår chillade jag med jocke, anton och frida vi satt hemma hos jocke och drack pilsner och spelade kort, jag var sämst i världen. imorsse vaknade jag och anton och mådde väl ungefär som två avslagna folköl men vi drog oss till stan, for på banken sen hade jag ett tandläkar besök sen köpte vi snus sen drog vi till urs och hälsade på staken. sen for vi hem till anton igen och han åt sen drog vi hit till långis och här ska vi nog stanna inatt om inte planerna ändras drastiskt,  vi har sett the fast and the furious och 2fast 2furious bara för att dom är köng. aja nu ska vi väl hitta på nått vettigt.

peace

/ Nilti

RSS 2.0